Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pořady pro hrady, zámky, MKS, OÚ a MÚ

Hledáte zajímavý program pro historické slavnosti?

Kromě programů "na klíč" máme v nabídce i doplňkové pořady, které vážně i nevážně uvádí Libor Marek. Jejich délka je cca 30 - 60 minut a vše se dá přizpůsobit požadavkům zákazníka. Z čeho můžete vybírat?

 

STŘEDOVĚK od A do Z (rytířské souboje, turnaj o prsten královny Žofie, recepty kuchmisterské, módní přehlídka přileb atd). Super zábava pro malé, ale i velké diváky.

 

VE JMÉNU KRÁLE 

Velká ukázka středověkých zbraní, helmic, štítů, ale také dobové keramiky a luxusního skla. Divák se účastní aktivně i pasivně. Nechybí humor, nadsázka i zajímavé informace.

Určeno pro děti od 5 do 99 let...

Doporučujeme pro dětské dny, příměstské tábory, historické akce a další kulturní akce, kde chcete pobavit malé, ale i velké diváky.

037.jpg

lm---akce-kladruby-2018-5.jpg

 

 

 

 

 

 

 

033.jpg

 

lm---film-kladruby-6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STRAŠIDELNÝ HELLOWEEN

Svátek strašidel může být úžasný a to díky našemu pořadu. Máte-li sklepy nebo jiné ponuré prostory, ozvěte se a společně připravíme zajímavý program. K vidění bude Bílá paní, upír v životní velikosti, svítící lebky, hřbitov s tajemnými náhrobky atd. Vše je osvíceno dobovými loučemi. Průvodce (Libor Marek) přinese strašidelné příběhy z českých hradů a zámků, které do dneška vyvolávají více otázek, než-li odpovědí... 

Určeno pro malé i velké.

Doporučujeme nejen pro Helloween, ale i další akce, kde chcete navodit strašidelné prostředí (dětský den, slavnosti města nebo obce, letní tábory atd.)

 

zelena-hora-nepomuk--060718--42.jpg

zelena-hora-nepomuk--060718--43.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zelena-hora-nepomuk--060718--45.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRÁVO ÚTRPNÉ A HRDELNÍ (novinka)

aneb Mučírna na vaší akci

Patříte mezi města, kde se vykonávalo hrdelní právo? Měli jste v obci Šibeniční vrch? Zkuste využít naši "mobilní mučírnu", kterou přivezeme až k vám. Libor Marek (v barokním kostýmu) představí jednotlivé mučící nástroje. K vidění i vyzkoušení bude skřipec, klády, pranýř, osel, housličky atd. Odvážnější jedinci si dokonce budou moci sednout do mučícího křesla. Součástí programu je i humorné vyprávění o tom, kterak v Klatovech museli z vězení vyhnat "notorickou nevěrnici" a další košilaté příběhy. Napětí i humor. Zábava i realita hrdelního práva.

Určeno pro starší 15 let.

Doporučujeme všem, kteří rádi poznávají tajemno, překonávají strach a milují "černý humor". S programem jsme vystoupili třeba na zámku Zelená Hora, anebo coby půlnoční překvapení pouťových oslav v Ovesných Kladrubech. Máte zájem? Zavolejte a litovat nebudete.

 

zelena-hora-nepomuk--060718--70.jpg

 

zelena-hora-nepomuk--060718--54.jpgzelena-hora-nepomuk--060718--61.jpgzelena-hora-nepomuk--060718--50.jpg